joi, 19 martie 2015

MiMo Creative - Cei Trei Muschetari, o colaborare de primavara insorita

Inceputul acestui an a adus cateva proiecte noi absolut minunate. Colaborarea dintre MiMo Creative si After-school Cei Trei Muschetari a trecut de la atelierele de creativitate la redecorarea intregii scoli. Am decis sa lucram pe fiecare sala in parte (tematica diferita pentru fiecare incapere), dar toate sa contina elemente de legatura pentru a crea in final un tot unitar. 


Prima sala reimprospatata a fost sala festivitatilor. Am pornit de la ideea unei incaperi luminoase, vesela, pregatita de primavara. Culorile pastelate alese au schimbat total atmosfera usor stearsa a salii, iar dungile au inveselit sala fara doar si poate :) Simbolurile primaverii, baloanele cu aer, moristile de vant, norii care aduc ploi usoare de primavara, pasarele aplicate pe copacul pictat si frunzele colorate, au prins contur din cartoane colorate, decupate, cusute si lipite. 



Pictatul dungilor s-a petrecut intr-o zi de sambata (care s-a prelungit tarziu in noapte). Va imaginati uimirea copiilor luni de dimineata cand au intrat in scoala? Toti se intrebau cum a fost posibil sa se transforme o incapere peste noapte. :) 
Proiectul este in plina desfasurare, urmand holul principal si casa scarii, apoi urcam la etaj. 

Am lucrat cu mare drag fiecare element de decor pentru aceasta sala timp de doua saptamani. Sala a fost gata la timp pentru serbarea dedicata zilei mamelor. Sala festivitatilor s-a "primavarit";) Revenim cu urmatoarea etapa !
Primavara frumoasa va doresc !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...