marți, 25 noiembrie 2014

Idei de impachetat cadourile de Craciun

Mai este fix o luna pana la Craciun. Sarbatoarea Craciunului este un motiv bun de a aduna familia la un loc. De cativa ani buni, la sfarsitul lunii noiembrie incep pregatirile pentru ziua "C" :)
Stabilim locul unde ne adunam (cand la mine acasa, cand la parintii mei, poate la unul dintre cei doi frati ...), ora la care incepe nebunia si bugetul alocat unui cadou - in functie de anul respectiv ... daca e an de criza, daca scade inflatia ... :)  Adun toate detaliile intr-un mail haios si ... astept listele. Care liste? Ei, aici e aici:)
Povestea e asa: fiecare trage la sorti un bilet pe care este scris numele unuia dintre membrii familiei (intre timp la noi s-a extins familia si in ultimii ani participa atat verisoara mea cat si unchiul adoptat - prietenul tatei). Pentru persoana din bilet va trebui sa cumpere un cadou din lista acestuia, din optiunile cu buget dublu.
De exemplu, eu imi fac lista cu dorinte, trec 4-5 optiuni in limita a 50 de lei, sa zicem, plus alte 2-3 optiuni in limita a 100 de lei fiecare. Cel care trage biletul cu numele meu va trebui sa cumpere un lucru din optiunile de 100 de lei.
Mai mult, pe langa cadoul pentru persoana din bilet, trebuie sa compuna cateva versuri haioase despre acea persoana.
Se stabileste meniul din seara de Craciun si se impart sarcinile. De obicei, gatitul pica pe mama, cumparatul bauturilor pe baieti:)
Dupa ce am adunat toate listele incepe nebunia gasirii cadourilor din liste, dupa care impachetarea lor cat mai "altfel", desigur ...
In dimineata zilei de Craciun toata lumea aduce cadourile pe care le aseazam intr-o ordine dezordonata sub brad (niciodata suficient de incapator pentru cate cadouri se aduna), in cel mai tiptil-tiptil mod, timp in care copila familiei este plimbata/antrenata in diverse activitati care implica statul departe de brad:)
Stiti cum stam in dupa-amiaza Craciunului? Cu gurile cascate in jurul bradului desfacand cadourile si razand in hohote de versurile scrise:)

Cateva idei pentru impachetarea cadourile de anul acesta: 














Un comentariu:

  1. FOARTE INTERESANT !!!SUPERBA IDEEA
    CU LISTELE SI BILETELELE!!SPOR LA TREABA!!!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...